Geen boekenmarkt, wel rozenstruiken

Helaas konden we de boekbeurs niet door laten gaan. We hebben voor de persconferentie uit al onze verantwoordelijkheid genomen. Dit is jammer, want het is altijd weer zo’n gezellig informeel contactmoment waar we boeken kunnen aanbieden om de donkere dagen voor kerst mee te kunnen doorbrengen. Wat u misschien is ontgaan? Er is een actief beleid om de kast met boeken in het portaal gevuld te houden met het meest actuele aanbod. Daar wordt al veel gebruik van gemaakt. Dus even neuzen in de boekenkast, mooie boeken uitzoeken en een moment van stilte bij Maria pakken.

Zo worden de donkere dagen voor kerst toch een lichtpunt.
We zijn ronduit verheugd over de activiteiten van de tuinploeg. Zij onderhouden onze processie- en stiltetuin op zeer professionele wijze. De stichting heeft de nieuwe rozenstruiken ter beschikking gesteld. Er is door onze huis-tuinarchitect Ben van Schaik een mooie collage gemaakt. De tuin is dan weer gereed voor het voorjaar. Zo houden we met elkaar het Sint Victorcomplex mooi en van deze tijd.